Velika Meša u Gornjoj Rijeci- Nastupa Opća opasnost te naši domaći kulturnjaci

Jedan od najpopularnijih hrvatskih rock sastava, “Opća opasnost” iz Županje, održat će veliki koncert u Gornjoj Rijeci u subotu 7. kolovoza 2021. godine s početkom u 21:30 sati, povodom blagdana Velike Gospe.

Opća Opasnost iza sebe ima desetke uspješnih singlova, stotine rasprodanih koncerata, a ovu godinu su otvorili objavom dvostrukog LP-a na kojem su njihovi najveći hitovi. Na sceni su više od 20 godina, tijekom kojih je bend objavio hvaljene albume, a jedna od najpopularnijih pjesama je “Jednom kad noć”.

Uz Veliku Mešu u Gornjoj Rijeci i blagdan Velike Gospe, Nogometni klub Gornja Rijeka poziva u petak 13. kolovoza na tradicionalnu prijateljsku nogometnu utakmicu u 18:00 sati, gdje će snage odmjeriti veterani NK Gornja Rijeka i veterani NK Tomislav Radnik.

U subotu , 14. kolovoza, u centru Gornje Rijeke na novouređenom Trgu Sidonije Rubido Erdödy od 19 sati velika zabava uz Tamburaše za dušu, dok će u 20:00 sati započeti kulturno umjetnički program. Nastupit će Udruga Potkalnički plemenitaši, KUD Prigorje, KUD Remetinec i Puhački orkestar Breznički Hum.

U nedjelju, 15. kolovoza, u 9:00 sati ujutro očekuje nas koncert grupe “Joker”, a u 12:00 sati gosti će se moći počastiti pečenim volom s ražnja.

šv/radiokrizevci.hr

Foto: Općina Gornja Rijeka

Pratite nas na društvenim mrežama!