Završilo 4. Robin ljetno kino – odlična zabava uz Kids from the sky, Vlatka Štampara i “Hollywoodsku prevaru”

Kraj srpnja u subotu je donio  i kraj 4. Robin ljetnog kina koje se  održavalo u parku na Nemčićevom trgu.

Već po običaju druženje je započelo  u 16 sati i 30 minuta s besplatnim napuhancima i natjecateljskim igrama za one najmlađe. Bilo je to još jedno uživanje za sve klince uz  animatoricu Luciju! Nastupio je zatim  križevački bend Kids from the sky. A onda je uslijedila zabava uz  popularnog  stand up komičara Vlatka Štampara, koji već dugi niz godina nasmijava i mlado i staro diljem Lijepe naše! Druženje se nastavilo uz projekciju krimi komedije Hollywoodska prevara.

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić zahvalila je svima koji su sudjelovali na 4. Robin ljetnom kinu, organizatorima i svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj program realizira te poručila: “Vidimo se slijedeće godine na 5. Robin ljetnom kinu!”

Sudeći po reakciji publike, naročito djece, ali i odraslih koji su svake subote punili park, ovakve sadržaje trebalo bi i dalje nastaviti.

Robin ljetno kino organizirali su Pučko otvoreno učilište Križevci i Kino Križevci koji su brinuli za sadržajnu realizaciju i izbor TOP filmova, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj koji je omogućio korištene prekrasnog prostora na Nemčiću i tehničku opremu za projiciranje filmova, tehnički je kino podržavala udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzorirale su i ove godine ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!