494. emisija “Blues za vas” ovog utorka u eteru Radija Križevci

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na https://www.radiokrizevci.hr  i  to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 11. godina.  

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu. 

Ovaj utorak 21.rujna na redu je 494.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

Večeras samo za vas u emisiji nastupaju: RAPHAEL WRESSING & IGOR PRADO, MICK PINI, THE DOGTOWN BLUES BAND, HECTOR ANCHONDO, DAVE KALZ, TERESA JAMES & THE RHYTHM TRAMPS, TONY HOLIDAY(Feat.WATERMELON SLIM), EG KIGHT, ELLY WININGER, JOHNNY RAY JONES, JOHNNY TUCKER FEATURING KID RAMOS AND THE ALLSTARS, TIFFANY POLLACK & CO. DEBBIE BOND, ALTERED FIVE BLUES BAND, ADAM SCHULTZ, GA-20, 

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENAs razlogom nastupaju EDI EAST TRANCE BLUES, IAN SIEGAL, TOMISLAV GOLUBAN, BE HA VE, 058,MIKE SPONZA i SUNNYSIDERS. 

U nastavku emisije još slijede: LINDSAY BEAVER & BRAD STIVERS, MICK CLARKE, GABE STILLMAN, MIKE ZITO, TOMMY CASTRO i THORBJORN RISAGER& THE BLACK TORNADO.

Na samom kraju slušamo skladbu ”(Get Your Money) Where You Spend Your Time” koja nam stiže sa doista sjajnog albuma ”Live in Beale Street A Tribute To Bobby ”Blue Bland”, koji je objavljen 16.srpnja istog  potpisuju RODD BLAND AND THE MEMBERS ONLY BAND. I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi  Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://www.radiokrizevci.hr 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini. Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak! 

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!