Biciklijada “Sigurno i vješto u prometu” uz naše najmlađe i najslađe 

U sklopu Križevačkog velikog spravišća ove subote je centar našeg grada bio prepun naših najmlađih koji su još jednom pokazali da se izvrsno snalaze u akciji spretnosti u vožnji ” Sigurno i vješto u prometu” u organizaciji AMK Križevci i Policijske postaje Križevci. U akciji su sudjelovali polaznici dječjih vrtića “Zraka sunca”, “Sveti Josip”, “Čarobna šuma”, “Dječjeg vrtića Križevci” i po prvi puta ove godine DV Žabac iz Sv. Ivana Žabna i DV ” Kalnički Jaglac” iz Kalnika. 

Natjecanje je provedeno povodom nove školske godine, a sama akcija je osmišljena s ciljem pripreme roditelja, vozača i djece za pravilno sudjelovanje u prometu  na cestama te senzibiliziranje javnosti u pogledu pojačanog sudjelovanja djece u prometu.

Svi natjecatelji su nagrađeni prigodnim poklonima, a policijski službenici Policijski službenici su na mjestu održavanja natjecanja formirali i info točku na kojoj su posjetitelji mogli postavljati razna pitanja a također su distribuirani i  promidžbeni materijali na temu sigurnog sudjelovanja u prometu.

Auto moto klub Križevci i Policijska postaja Križevci ulažu značajne  napore u osposobljavanju najmlađih sudionika u prometu kako bi ih se moglo  pripremiti za  samostalno  i sigurno sudjelovanje u prometu.

Kako je bilo, pogledajte u našoj bogatoj fotogaleriji! 

im/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!