DJ Ivan Šimonek – večeras u K2 galeriji

Ivan svoje prve kontakte s elektronskom glazbom ostvaruje u 12 godini prateći elektronsku scenu u Europi putem satelitske televizije. S 13 godina nabavlja Amigu 1200 i program Pro Tracker te se rađa ljubav prema glazbenoj produkciji. 

Nakon Amige i Pro Trackera (4 kanala) upoznaje PC i Pro Tracker (32 kanala). Sljedećih godina prolazi kroz programe Rebirth, Cubase, Reason, Fl Studio, NI Reaktor, Ableton, koje i danas uredno koristi u svojoj produkciji.

2006. te godine surađuje s Anom Horvat, tada studenticom prve godine glazbene akademije u Zagrebu, na projektu “Elektronska kompozicija u klasičnoj glazbi” iz kojeg nastaje skladba pod nazivom “Mission 1”, a u kojoj je predstavljen balans i tranzicija između zvukova klasične glazbe i elektronike. Nakon prezentacije skladbe, na glazbenoj akademiji, Ana Horvat postaje prva studentica u povijesti hrvatske glazbene akademije koja upisuje smjer “Elektronička kompozicija”.

2009. godine izdaje svoje techno skladbe “Unstable” i “Bass Run” za label Red Section rec..

2010. godine počinje aktivno sa dj i live setovima kako bi ljudima mogao što više približiti ono što se kuha u njemu.

2010. i 2011. nastupa na HILLTON festivalu u BiH u koji je bio uključen kao i suorganizator.

2019. godine pokreće svoj program RESET kojim promovira elektronsku glazbu kroz evente, produkciju i edukaciju.

U posljednjih 10-ak godina Ivan Šimonek organizirao je mnogobrojne evente i svirao po raznim klubovima i festivalima kako u HR, tako i u BiH.

Svoj glazbeni ukus temelji na raznim žanrovima elektronske glazbe koja mu kola kroz krv već 20 godina.

Za sebe kaže kako najviše od svega voli svirati all-nightere gdje onda može prezentirati svoj glazbeni repertoar kroz disco-house, house, acid house, tech house, deep tech, progressive, techno i sve ostalo što u njema stvara plesni groove 😀

Start je u 20h, ulaz je besplatan.

Vidimo se 😉

Pratite nas na društvenim mrežama!