Klaudije Mažar osvojio Oskara znanja za ostvarenu 1. nagradu na državnom natjecanju HDGPP-a.

Oskar znanja, dodjela najveće i najznačajnije nagrade u obrazovanju, održat će se 24. rujna 2021. godine u 18 sati. Agencija za odgoj i obrazovanje priprema posebnu emisiju Oskar znanja posvećenu najboljim hrvatskim učenicima, pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2020./2021.

Ove godine na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu Oskar znanja osvojio je 231 učenik, a za pobjedu na međunarodnim natjecanjima Oskarom znanja bit će nagrađena 88 učenika. Svakako valja spomenuti i njihove učitelje i nastavnike mentore, koji su ih pripremali, pratili i motivirali za natjecanja, a koji će biti pohvaljeni za trud i rad s učenicima.

Skulpture i priznanja učenicima te pohvalnice mentorima bit će dostavljene poštom učenicima diljem Hrvatske u njihove matične škole, a učenike i profesore Grada Zagreba i Zagrebačke županije zamolit ćemo da uz prethodnu najavu na natjecanjaismotre@azoo.hr dođu po svoj Oskar znanja u Agenciju za odgoj i obrazovanje (Donje Svetice 38, Zagreb).

Među nagrađenima je i učenik Glazbene škole Alberta Štrige Križevci koji je osvojio Oscara znanja za ostvarenu 1. nagradu na državnom natjecanju HDGPP-a.

Čestitamo!

Izvor i foto: Azoo.hr, Glazbena škola Alberta Štrige Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!