Na našem području zabilježeno je brdo prometnih nesreća i kaznenih djela u samo tjedan dana

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, 12 kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije i kazneno djelo organiziranog kriminaliteta.
Kazneno je prijavljeno devet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj držanja životinja bez nadzora i prekršaj drskog ponašanja.
Prekršajno je prijavljeno sedam osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 13 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen pješak, a za dva vozača osobnih automobila i tri putnice u osobnim automobilima kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta će se naknadno utvrditi.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!