U proteklom tjednu zabilježeno je 35 kaznenih djela, 14 prometnih nesreća i 10 prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 35 kaznenih djela, od kojih 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta, šest kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije, 18 kaznenih djela iz područja zlouporabe droga i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa. Razriješeno je jedno kazneno djelo iz ranijih razdoblja, a prijavljena je jedna osoba.   

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je 10 prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike, dva prekršaja držanja životinja bez nadzora, dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika i četiri prekršaja drskog ponašanja. Prekršajno je prijavljeno 10 osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno troje vozača bicikala, a za jednog vozača bicikla i pješaka kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari i eksplozije.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!