Danas do 12 sati na trgu mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi

U suradnji s Udrugom Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci i djelatnicama patronažne službe Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije – ispostave Križevci Gradsko društvo Crvenog križa Križevci 1. listopada obilježiti će Međunarodni dan starijih osoba.
Međunarodni dan starijih osoba obilježava se diljem svijeta s ciljem da se naglasi koliko je važno prilagoditi okruženje u kojem živimo potrebama i sposobnostima osoba treće životne dobi. Isto tako, obilježavanjem Međunarodnog dana starijih osoba prisjećamo se cjelokupnog doprinosa starijih osoba u izgradnji suvremenog društva.
Tom prigodom organizira se mjerenje krvnog tlaka i razine šećera u krvi za članove Matice umirovljenika i starijih osoba, članice Dnevnog boravka za starije osobe GDCK Križevci, ali i ostale građane koji žele pristupiti akciji mjerenja.
Besplatno mjerenje krvnog tlaka i razine šećera u krvi održat će se petak 1.10.2021. godine u prostoru paviljona na Strossmayerovom trgu od 10:00 do 12:00 sati.
Pozivano sve građane da se pridruže akciji i na taj način daju doprinos svom zdravlju i pruže podršku osobama treće životne dobi.

Pratite nas na društvenim mrežama!