Najuspješniji odgojno-obrazovni radnici u školskoj godini 2020./2021.

Povodom Dana učitelja, a na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.), Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021.

Ovim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske, stoga  se u povodu međunarodnog Dana učitelja 5. listopada 2021. godine prof. dr. sc. Radovan Fuchs virutalno obratio s čestitkom nagrađenim odgojno-obrazovnim djelatnicima.

Među nagrađenima su Stojanka Lesički iz Osnovne škole Sveti Petar Orehovec te Sandra Poštić i Martina Valec-Rebić iz Osnovne škole “Ljudevita Modeca” za izniman doprinos struci, mentorstvu učenicima na natjecanjima, radionice, edukacije, rad na projektima i unapređenju rada škole.

Iskreno čestitamo najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima u školskoj godini 2020./2021. te im želimo uspješan nastavak rada, osobito u ovim izazovnim vremenima. 

Pratite nas na društvenim mrežama!