Pridružite se ovogodišnjoj online Tikvijadi Magde Logomer Herucine

19-ta TIKVIJADA MAGDE LOGOMER HERUCINE
U ovim „novim normalnim“ vremenima TIKVIJADA MAGDE LOGOMER HERUCINE , u organizaciji “Gornjogradskog dobrotvornog i kulturnog društva Lipa”, uz potporu Grada Križevaca, ove će se, druge godine za redom, održati u online izdanju.
Pozivamo sve, stare i mlade, male i velike da nam do 27.10. do 23:59 sati dostave u inbox svoje fotografije ukrašenih tikvi, kao i fotografije uzgojenih tikvi koje se ističu svojom veličinom ili izgledom ili imaju posebno značenje za vlasnika.
Mi ćemo ih objaviti u albumu, a autori tri fotografije s najviše oznaka „sviđa mi se“ osvojit će zlatnu, srebrnu ili brončanu kolajnu Magde Logomer Herucine.
Možete nam slati i recepte za pripremu jela od buće kako bi ova manifestacija bila ne samo zabavna već i virtualno slasna!
TIKVIJADA, tradicionalna manifestacija Gornjogradskog dobrotvornog i kulturnog društva Lipa i ove se, 19te godine za redom, održava u čast svih zlostavljanih žena koje trpe nepravdu i nasilje, a posebno u spomen Magde Logomer Herucine, Križevčanke koja je 1757 godine bila lažno optužena da je vještica.

Pratite nas na društvenim mrežama!