Sutra u Križevcima 13. Sportmeet

Udruga kineziologa i Međunarodna mreža sportova priređuju u petak 13. Međunarodni stručni skup sportskih i pedagoških djelatnika Sportmeet. Započet će u 10 sati u kongresnom centru u Ul.Franje Račkoga 32, a uvodno će se obratiti predsjednica Udruge kineziologa Marjana Fržović, prof. i predstavnica mreže Sportmeet-a dr.sc. Marija Zegnal Koretić,prof. 

Glavna tema Međunarodnog stručnog skupa je “Neuroznanost u odgojno-obrazovnom procesu”, a gost predavač biti će prof. dr. sc. Ranko Rajović, dr. med.

U poslijepodnevnom dijelu skupa uslijedit će radionica “Tri u jedan” koju će voditi dr. sc. Marija Zegnal Koretić, prof. i Tamara Vrhovec,prof. pedagog, zatim “Utjecaj konzumacije šećera na mentalne sposobnosti učenika” koju pripremaju Marjana Fržović,prof. i Jasmin Ibrahimagić mag. prim educ. te “Tjelesna aktivnost djece u Maloj sportskoj školi” koju će voditi Dario Sokač, prof. i Martina Lepčić, mag. predškolskog odgoja. Na kraju će se donijeti zaključci međunarodnog stručnog skupa i podijeliti potvrdnice o sudjelovanju.

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!