U proteklom tjednu zabilježena su 32 kaznena djela, 12 prometnih nesreća, dva požara i sedam prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježena su 32 kaznena djela, od kojih 16 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz područja organiziranog kriminaliteta, osam kaznenih djela iz gospodarskog kriminaliteta i devet kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno 12 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je sedam prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike, dva prekršaja drskog ponašanja, dva prekršaja držanja životinja bez nadzora i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno osam osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulom osobom, tri s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno je stradala vozačica motocikla, a teško je ozlijeđen pješak, vozačica bicikla, vozač osobnog automobila i putnik u osobnom automobilu.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu i požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 80.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!