U proteklom tjednu zabilježeno je 16 kaznenih djela, 16 prometnih nesreća i četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz područja zlouporabe droga i sedam kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno 12 osoba.

Razriješena su četiri kaznena djela općeg kriminaliteta i kazneno djelo iz područja kibernetičke sigurnosti iz ranijih razdoblja. Kazneno je prijavljeno pet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike, tučnjava i davanje alkoholnih pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 16 prometnih nesreća, od kojih četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 12 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila i vozač motocikla. Također, ozlijeđen je vozač osobnog automobila i putnica u osobnom automobilu, a kvalifikacija njihovih ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari i eksplozije.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!