Uključite se u ovogodišnju Tikvijadu i osvojite kolajne Magde Logomer Herucine

U ovim „novim normalnim“ vremenima TIKVIJADA MAGDE LOGOMER HERUCINE , u organizaciji Gornjogradskog dobrotvornog i kulturnog društva Lipa, uz potporu Grada Križevaca, ove će se, druge godine za redom, održati u online izdanju.

Pozivamo sve, stare i mlade, male i velike da nam do 27.10. do 23:59 sati dostave u inbox svoje fotografije ukrašenih tikvi, kao i fotografije uzgojenih tikvi koje se ističu svojom veličinom ili izgledom ili imaju posebno značenje za vlasnika

(Facebook: LIPA GORNJOGRADSKO DOBROTVORNO I KULTURNO DRUŠTVO)

Mi ćemo ih objaviti u albumu, a autori tri fotografije s najviše oznaka „sviđa mi se“ osvojit će zlatnu, srebrnu ili brončanu kolajnu Magde Logomer Herucine.

Možete nam slati i recepte za pripremu jela od buće kako bi ova manifestacija bila ne samo zabavna već i virtualno slasna!

TIKVIJADA, tradicionalna manifestacija Gornjogradskog dobrotvornog i kulturnog društva Lipa i ove se, 19-te godine za redom, održava u čast svih zlostavljanih žena koje trpe nepravdu i nasilje, a posebno u spomen Magde Logomer Herucine, Križevčanke koja je 1757 godine bila lažno optužena da je vještica.

Gornjogradsko dobrotvorno i kulturno društvo Lipa

Pratite nas na društvenim mrežama!