Koprivnica provodi prikupljanje dobrovoljnih priloga od prodaje jabuka za dječaka (7) koji je rođen s rijetkom srčanom manom

Grad Koprivnica nizom manjih aktivnosti i ove godine obilježit će Dan grada. Jedna od aktivnosti koja se svake godine provodi je prikupljanje dobrovoljnih priloga od prodaje jabuka.

Prikupljena sredstva ove godine namijenjena su za potrebe liječenja mladog Koprivničanca Leona Šprema (7). Naime, Leon je rođen s rijetkom srčanom manom. Kako bi imao normalan život i mogao sudjelovati u aktivnostima kojima i njegovi vršnjaci mora na operaciju i to izvan granica Hrvatske. Naravno, to iziskuje velike financijske troškove pa se i kroz ove donacije nastoji pomoći Leonu i njegovoj obitelji.

Ova hvalevrijedna akcija će se održati u subotu 6. studenoga 2021. godine. Jedan štand bit će ispred Gradske tržnice, a drugi na Zrinskom trgu kod Pivnice „Kraluš“. Podjela jabuka uz prikupljanje donacija će započeti u 8.00 sati.

Jabuke je i ove godine za potrebe provedbe akcije donirao Obrt Jara iz Novigrada Podravskog!

Ovim putem pozivaju se građani da se odazovu akciji te da daju svoj doprinos kako bi zajedno pomogli obitelji kojoj je pomoć trenutno potrebna!

Grad Koprivnica

Pratite nas na društvenim mrežama!