Marko Martinčević novi predsjednik HSS-a Križevci

U petak, 12. studenog 2021. godine održana je redovna Izborna skupština križevačkog HSS-a. S obzirom na epidemiološke mjere, delegati su mogli glasovati telefonski ili putem e-maila.
Delegati su jednoglasno odlučili kako će sljedeće 4 godine križevački HSS voditi Marko Martinčević, županijski vijećnik i dosadašnji tajnik organizacije.
Skupština je izabrala i 2 potpredsjednika Gradske organizacije HSS-a Križevci, dosadašnje potpredsjednike Željka Jukića i Miroslava Stručića, zamjenika predsjednika, sukladno Statutu izabrat će sam novoizabrani predsjednik Martinčević.
Buduća tajnica organizacije će biti Sanela Stručić, donedavno gradska vijećnica i potpredsjednica Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije. Novoizabrani Gradski odbor će na prvoj sjednici potvrditi tu odluku.

Novoizabrani predsjednik Martinčević je kazao: “Velika je čast i odgovornost preuzeti vođenje HSS-a Križevci. Zahvaljujem svim delegatima na iskazanom povjerenju.
Zahvaljujem i dosadašnjem predsjedniku Marijanu Vukoviću na svemu dobrome što je učiniti za našu Gradsku organizaciju. Hvala na potpori i Županijskoj organizaciji, posebice kolegici Kristini Škoda Vajdić i gospodinu Ivanu Palu.

HSS Križevci će pod mojim vodstvom prionuti pomlađivanju Stranke uz vodstvo iskusnijih političara. Fokus stavljamo na zelenu ekonomiju, pomoć socijalno osjetljivim skupinama te poljoprivredu s naglaskom na održivost i zaštitu okoliša. 
Vraćamo se na teren, krećemo s osnivanjem Mjesnih ogranaka kako bismo ostvarili sinergiju članstva s novim Predsjedništvom. Veselim se velikom i zahtjevnom poslu koji je pred nama.

Pozivam sve sadašnje i bivše članove te simpatizere Radićevog nauka da mi se obrate i vrate u Stranku kojoj su puno dali.
Do kraja ove godine imam u planu osnovati Stručno vijeće na čelu s mojim potpredsjednikom dr.sc. Željkom Jukićem koje će razmatrati i davati mišljenje o svim
Odlukama vezanim za razvoj Mjesnih odbora, Gradskih četvrti, Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije.“

HSS KC-KŽ
Pratite nas na društvenim mrežama!