Nedjelja – posljednji dan održavanja 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma u Križevcima – zbog kišnog vremena manje ponude i posjetitelja

Od petka do nedjelje u Križevcima se  na otvorenom prostoru na trgu J.J. Strossmayera  održava 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.  Na žalost, zbog kišnog vremena  pojedini izlagači na štandovima nisu u izložili svoje proizvode, dok su ih ponudili uglavnom oni  u kućicama. No, ipak oni posjetitelji koji su bili zainteresirani, mogli su naći nešto za sebe iz ponude obrtnika i OPG-a.

Sajam  je isključivo prodajnog karaktera, a za vrijeme trajanja manifestacije nisu organizirani dodatni programi i sadržaji kojima bi se poticalo na veće okupljanje i zadržavanje građana na jednom mjestu.

Sajam je prilika za predstavljanje županijskog gospodarstva, stvaranje novih poslovnih kontakata, ali i za podršku domaćim poduzetnicima i obrtnicima.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u organizaciji manifestacije sudjeluju Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, koja je i nositelj tehničke organizacije Sajma, Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna  razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Evo nekoliko fotografija sa sajma u nedjelju.

ji/radiokrzevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!