Od ponedjeljka akcija Dani tehničke ispravnosti vozila

Preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila provodite će se od ponedjeljka, 22. studenoga do subote, 27. studenoga 2021. godine na području Policijske uprave koprivničko-križevačke te u svim redovnim stanicama za tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske.
 
Tijekom provođenja akcije policijski službenici će u nadzoru prometa građane upućivati na mogućnost obavljanja besplatnog preventivnog tehničkog pregleda vozila u stanicama za tehnički pregled vozila.
 
Ističemo da tijekom provedbe akcije neće biti moguće obaviti besplatan redovni tehnički pregled vozila u vezi produženja valjanosti registracije vozila, već je riječ o preventivnoj akciji čije težište je na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja stanica za tehničke preglede u cilju uklanjanja eventualno utvrđenih nedostatka na vozilima čime će se povećati broj tehnički ispravnih vozila na prometnicama.
 
Jedan od preduvjeta za sigurno sudjelovanju u prometu za vrijeme predstojećih zimskih uvjeta na prometnicama je tehnički ispravno vozilo, zato pozivamo sve vozače i vlasnike motornih vozila da u stanicama za tehničke preglede u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu izvrše provjeru tehničke ispravnosti svojih vozila kako bi mogli pravovremeno otkloniti eventualno utvrđene nedostatke. Ukoliko se u vrijeme provedbe preventivne akcije građani ne nalaze na području ove Policijske uprave, mogu se obratiti bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske.

PU KC-KŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!