Osumnjičeni privremeno uporabio osobni automobil, zapalio unutrašnjost vozila, a iz drugog vozila otuđio prijenosno računalo

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 18-godišnjak sa šireg đurđevačkog područja tijekom 18./19. svibnja ove godine u Đurđevcu s prilaznog mosta kuće radi privremene uporabe oduzeo osobni automobil u kojem su se nalazili original ključevi, vlasništvo 30-godišnjakinje. Vozilo je naknadno pronađeno u šumskom predjelu nedaleko Budrovca. Također, sumnja se da je osumnjičeni unutrašnjost automobila polio zapaljivom tekućinom i zapalio. Vlasnica je oštećena za više tisuća kuna.

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 18./19. svibnja ove godine u Đurđevcu iz nezaključanog vozila vlasništvo 44-godišnjaka otuđio prijenosno računalo, oštetivši vlasnika za oko 3.000 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, oštećenje tuđe stvari i krađa protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.      

Pratite nas na društvenim mrežama!