Povodom Dana Grada Koprivnice na Sveučilištu Sjever otvorena izložba “Pogled s prozora”

Povodom obilježavanja Dana grada Koprivnice danas je u Sveučilišnom centru Koprivnica Sveučilišta Sjever otvorena izložba “Pogled s prozora”. Izložbu je uime Grada Koprivnice otvorio gradonačelnik Mišel Jakšić, a otvorenju su uz brojne profesore, studente i goste prisustvovali prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica prof.dr.sc. Mario Tomiša, autor projekta doc.art.dr.sc Mario Periša te poseban gost, proslavljeni slovenski kantautor Zoran Predin.

Izložba „Pogled s prozora“ realizira se kroz tri inačice: virtualnom šetnjom Sveučilišnim centrom Varaždin, kao fizički galerijski postav na Sveučilišnom centru Koprivnica te instalacijom u prostoru video rada koji predstavlja predavanje na istoimenu temu „Korona latentna slika fotografskog medija“, u kojem studenti, ovaj put, u sveučilišnim prostorijama slušaju snimljeno izlaganje koje je intonirano iskustvom online nastave.

Ulaz na izložbu je slobodan, a može se pogledati do 20. studenoga na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Koprivnica.

Grad Koprivnica

Pratite nas na društvenim mrežama!