Poziv na radionicu „Naiva i slikanje na staklu“ u Društveno kulturnome centru u Svetom Petru Orehovcu

U prostorijama Društveno kulturnog centra u Svetom Petru Orehovcu, održat će se radionica Likovne udruge Prigorje Art. Tema radionice bit će „Naiva i slikanje na staklu“, sufinancirana sredstvima Europskog socijalnog fonda, u sklopu projekta „Kuća ideja-prostor zajedništva“.

Voditelj radionice bit će Josip Cugovčan, poznati slikar naive i etnograf. Polaznici će pod stručnim vodstvom naučiti kako slikati uljem na staklu, ali i akrilnim bojama na platnu. Cilj radionice je potaknuti umjetničku edukaciju neafirmiranih i neotkrivenih umjetnika različite životne dobi. 

Dođite stoga  13. studenoga 2021. s početkom u 12:00 sati, a za radionicu se možete predbilježiti u toku današnjeg i sutrašnjeg dana na email adresu kud.prigorec1@gmail.com

Nositelj projekta je KUD „Prigorec“ Sveti Petar Orehovec, a partneri na projektu su Općina Sveti Petar Orehovec, Likovna udruga Prigorje Art, Vatrogasna zajednica općine, Povijesno društvo Sv. Petar Orehovec, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Udruga vinogradara i vinara “Sveti Vinko”. 

Ovim putem KUD Prigorec upućuje poziv članovima navedenih udruga te zainteresiranoj javnosti na održavanje šeste od predviđenih deset radionica Likovne udruge Prigorje Art, unutar ciklusa radionica o tehnici naivnog slikanja te upoznavanja s osnovama slikanja uljem na staklu. 

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec. 

Pratite nas na društvenim mrežama!