U proteklom tjednu zabilježeno je 12 kaznenih djela, osam prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela maloljetničke delinkvencije i kazneno djelo iz područja kibernetičke sigurnosti. Kazneno je prijavljeno 10 osoba.

Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja je prijavljena jedna osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja držanja životinja bez nadzora i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika. Prekršajno su prijavljene tri osobe.    

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  Teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila, a lakše putnica u osobnom automobilu i vozač osobnog automobila.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 150.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!