U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, 18 prometnih nesreća i devet prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih devet kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz područja organiziranog kriminaliteta i osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je devet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike, dva prekršaja drskog ponašanja, prekršaj lažnog predstavljanja, dva prekršaja držanja životinja bez nadzora i dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno devet osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 18 prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulom osobom, sedam s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno je stradao vozač traktora, lakše je ozlijeđeno dvoje pješaka i putnica u osobnom automobilu. Također, ozlijeđeno je dvoje vozača osobnog automobila, vozač teretnog automobila, troje putnika u osobnim automobilima i putnik u teretnom automobilu, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari i eksplozije.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečeno je pet maloljetnika mlađih od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!