Doček Nove godine na Strossmayerovom trgu u Križevcima 

Križevce i ovu godinu očekuje Dječji doček Nove godine. Najmlađi Križevčani točno u podne  ispratit će staru 2021. godinu i dočekati novu 2022. godinu. 

Lutkarsko kazalište Pučkog otvorenog učilišta „Petrica“ održat će predstavu na paviljonu  nakon čega će zabavni program uz pjesmu i ples voditi Spartans Gym. U podne nas očekuje vrhunac uz konfete i zdravicu s dječjim šampanjcem. 

Navečer Novu godinu dočekajte na Strossmayerovom trgu uz večer šampanjca i pjenušavih  vina od 20:00 sati kada ćete moći kušati i osvojiti pjenušac. Od 22:30 na pozornicu stiže Đani Stipaničev, a u ponoć nas očekuje vatromet Jorge pirotehnike i novogodišnja zdravica. 

Zbog održavanja dočeka Nove godine, u petak 31. prosinca 2021. od 22:00 do 00:30 01.  siječnja 2022., za promet će biti zatvoren zapadni kolnik Trga J. J. Strossmayera do križanja  s Ulicom bana Josipa Jelačića. 

Pozivamo sve posjetitelje da se zabave uz pripremljen program, klizalište i ugostiteljsku  ponudu adventskih kućica, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka! 

Grad Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!