Otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnom karticom te na bankomatu pokušao podići novac

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43-godišnjakom s područja Osječko-baranjske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i nedozvoljeno posjedovanje bezgotovinskog instrumenta plaćanja.

Sumnja se da je osumnjičeni 12. studenoga, u prijepodnevnim satima u Koprivnici na Trgu slobode na parkiralištu iz otključanog osobnog automobila otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnom karticom te kasnije na bankomatu podigao novac, oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća kuna.

Također, sumnja se da je osumnjičeni 17. studenoga, u Koprivnici na Trgu podravskih heroja iz prostorije odgojne ustanove otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnom karticom te na bankomatu pokušao podići novac u čemu nije uspio.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i nedozvoljeno posjedovanje bezgotovinskog instrumenta plaćanja protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Pratite nas na društvenim mrežama!