Projekt Zdrav život za sve omogućio odlične uvjete rada

Atletski klub Križevci s partnerima, Gradom Križevcima, Udrugom Maslačak za osobe s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji te Udrugom za sport, rekreaciju i edukaciju – Igre mladih od svibnja 2020. godine provodi projekt Zdrav život za sve koji je osmišljen da se kroz sportske aktivnosti i popratne programske radionice djeci i mladima s teškoćama u razvoju, obiteljima slabijeg imovinskog stanja, te djeci i mladima iz društvene zajednice omogući zdrav način korištenja vremena.

U sklopu projekta potpuno je obnovljen Društveni centar AK Križevci sa suvremenom teretanom i slobodno se može ustvrditi da križevački atletski klub ima najbolje uvjete rada od sportskih klubova u Križevcima, s primjerenim vlastitim prostorom i novom atletskom stazom. Voditelj projekta je Danijel Miklečić, a provedba projekta Zdrav život za sve je od svibnja 2020. do svibnja 2022. godine.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u ukupnoj vrijednosti 1.773.800,00 kuna, a EU financiranje iznosi 1.507.730,00 kuna.

Izvor i foto: Atletski klub Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!