U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 14. prosinca, oko 13.25 sati u Štaglincu 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake u smjeru Glogovca. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 50-godišnja vozačica, a koja se zaustavila na kolniku ispred obilježenog pješačkog prijelaza radi propuštanja pješaka. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 14. prosinca, oko 14.55 sati, u Koprivnici 23-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Danica u smjeru raskrižja sa Đelekovečkom cestom. Dolaskom do raskrižja zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjom stranom vozila udarila je u stražnju lijevu stranu osobnog automobila Citroen koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 53-godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo radi prometne situacije ispred sebe. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pratite nas na društvenim mrežama!