U proteklom tjednu zabilježeno je 19 kaznenih djela, 20 prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i šest prekršaj narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 19 kaznenih djela, od kojih 15 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta i tri kaznena djela maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno devet osoba.

Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje su prijavljene dvije osobe.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih tri prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj drskog ponašanja, prekršaj tučnjave i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno osam osoba.    

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 20 prometnih nesreća, od kojih osam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 12 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško su ozlijeđene dvije vozačice bicikala, a lakše su ozlijeđene dvije vozačice osobnih automobila, putnica u osobnom automobilu i pješak. Također, ozlijeđeno je četvero vozača osobnih automobila i putnica u osobnom automobilu, čija će  kvalifikacija ozljeda bit poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Materijalna šteta se cijeni na oko 1 000 000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!