Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na https://www.radiokrizevci.hr  i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina.  

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 11.siječnja na redu je 505.ROĐENDANSKA emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se …da ćemo zajedno obilježiti ovaj naš 12.rođendan.

Večeras za vas u 505. ROĐENDANSKOJ emisiji ”Blues za vas ” imamo drage goste, koji su svojim prisustvom i glazbenim izborom, ali i svirkom uživo u studiju radija Križevci uveličali ovaj naš 12.ROĐENDAN . 

Večeres će s vama biti:Renato Janjić predsjednik Bluz Kluba Koprivnica,  najstariji član BBK koprivnički glazbenik Ivan Kovač –Kaj, poznati koprivnički glazbeni par Miroslav i Gordana Evačić , te Dubravko Vrcelj –Meri, koji i nije više gost, nego suautor i suvoditelj ove 505. ROĐENDANSKE  emisije ”Blues za vas” pored glazbenog izbora sa albuma, slijedi i live svirka u studiju radija Križevci Ivana Kovača–Kaja, te  Miroslava i Gordane Evačić.    

Pored njih u ovoj 505. emisiji nastupaju:CHRISTONE KINGFISH INGRAM, Tomislav Goluban, JACK BRUCE+ HR-BIGBAND, ARTHUR BROWN, ERIC BURDON, DEB RYDER, B.B. KING ft.TRACY CHAPMAN, JJ CALE ft. LEON RUSSELL, HUMBLE PIE, SUGAR QUEEN & THE STRAIGHT BLUES BAND, GOV’T MULE i KENNY PARKER.  

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu, najavni singl:

”One Less Reason” sa albuma ”Devil May Care”, kojeg će 21.siječnja objaviti  Alligator Records, a sve potpisuje izvrsni TINSLEY ELLIS. 

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi  Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://www.radiokrizevci.hr 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak! 

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!