U nedjelju službeno zatvaranje Adventa u Križevcima

Križevačka najljepša i srcu najtoplija manifestacija, Advent u Križevcima, polako se privodi kraju, a službeno zatvaranje klizališta i Adventa održat će se u nedjelju, 9. siječnja u 18,00 sati. Zatvaranje će se obilježiti tortom, prskalicama i konfetima, te će okupljenu djecu još jednom pozdraviti Djed Božićnjak.
Ovogodišnji Advent u Križevcima je kroz više od mjesec dana trajanja programa okupio brojne posjetitelje koji su mogli uživati u božićnom duhu u Križevcima.
Održani su brojni programi za djecu i odrasle, humanitarne akcije, Božićni sajam, plesni nastupi, a upriličen je i novogodišnji program.
Manifestacija je ove godine bila u znaku promocije vinskih cesta Križevci – Kalnik – Orehovec i Villány-Siklós pa su tako održane „Večeri klizanja & kuhanog vina“ s bogatim programom raznih događanja eno-gastro tematike s ciljem promocije vina, ali i drugih proizvoda vinskih cesta. Sami troškovi programa, uključujući i najam klizališta, financirani su u okviru EU projekta „Cross-border wine routes 2“ sufinanciranog od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020.
Zahvaljujemo svima na poštivanju epidemioloških mjera, svim sudionicima programa što su obogatili ovu manifestaciju te se veselimo sljedećem izdanju Adventa u Križevcima.

Izvor: Grad Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!