U proteklom tjednu zabilježeno je 11 kaznenih djela, devet prometnih nesreća, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira i dva požara na građevinskim objektima

U proteklom tjednu zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih osam kaznenih djela općeg kriminaliteta, dva kaznena djela iz područja organiziranog kriminaliteta i kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije.  

Kazneno je prijavljeno sedam osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj svađe i vike i vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika. Prekršajno su prijavljene dvije osobe.     

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je devet prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđen vozač bicikla, a lake vozačica osobnog automobila.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinskim objektima. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a ukupna materijalna šteta se cijeni na oko 103.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!