U proteklom tjednu zabilježeno je devet kaznenih djela, 14 prometnih nesreća, požar na građevinskom objektu i dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta i četiri kaznena djela maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno osam osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj držanja životinja bez nadzora i prekršaj drskog ponašanja. Prekršajno su prijavljene dvije osobe.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od kojih jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i 13 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač bicikla.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 3.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!