Povodom 70 godina djelovanja AMK Križevci dodijeljena priznanja predstavnicima mjesnih odbora i DVD-a

Povodom obilježavanja 70-te obljetnice postojanja i uspješnog djelovanja Auto moto kluba “Križevci” u prostorijama kluba okupili su se u petak predstavnici mjesnih odbora, dobrovoljnih vatrogasnih društava te Policijske postaje Križevci s kojima Auto moto klub uspješno surađuje kroz niz godina te su im ovom prilikom uručena priznanja.

U nastojanju da se poveća sigurnost u prometu i tehnička ispravnost vozila, u mnogim mjestima Auto moto klub Križevci provodi akcije pregleda poljoprivrednih traktora.

Prisutnima se najprije obratio tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin koji je istakao da je cilj da se što više traktora pregleda, da budu ispravni i da vlasnici vode brigu o njima:

-“Želja nam je da vam na ovaj način iskažemo poštovanje i zahvalnost za zajednički trud i suradnju” – kazao je Stjepan Peršin.

Pozdravne riječi uputio je predsjednik Auto moto kluba Križevci Stjepan Krpanić, a o nastojanjima da se poveća sigurnost u prometu kazao je načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec:

-“Cilj akcije je povećati broj tehnički ispravnih vozila, osobito traktora i to u mjestima gdje vi živite. Najvažnije je da vozilo bude ispravno kako se ne bi dogodio neki neželjeni slučaj” – rekao je načelnik Ivan Pukec te podsjetio na četiri ubojice u prometu: alkohol, brzina, nekorištenje sigurnosnog pojasa i upotreba mobitela za vrijeme vožnje.

– “Hvala što sudjelujete u akciji tehničke ispravnosti vozila i nadamo se da će se povećavati broj registriranih i tehnički ispravnih traktora te raditi na njihovoj, kao i sigurnosti vozača i svih sudionika u prometu” – rekao je Ivan Pukec.

ji/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!