U proteklom tjednu zabilježena su 33 kaznena djela, 11 prometnih nesreća i četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježena su 33 kaznena djela, od kojih 14 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz područja gospodarskog kriminaliteta i  19 kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije. Kazneno je prijavljeno 17 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

U proteklom tjednu zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj tuče, svađe i vike, prekršaj drskog ponašanja, vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika i davanje alkoholnih pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno pet osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 11 prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobom i devet s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila i četiri putnika u osobnom automobilu. Ozlijeđen je vozač osobnog automobila i dvoje putnika u osobnom automobilu, čija će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari i eksplozije.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

PU KC KŽŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!