U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, šest prometnih nesreća, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira i sedam požara

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih devet kaznenih djela općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije, tri kaznena djela iz područja kibernetičke sigurnosti i kazneno djelo iz područja organiziranog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 13 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

U proteklom tjednu zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj tuče, svađe i vike i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno su prijavljene dvije osobe. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je šest prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Ozlijeđena je vozačica osobnog automobila, čija će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinskim objektima i pet požara na otvorenom prostoru. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 200.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

PU KC-KŽŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!