Večeras nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je s Vama u eteru punih 12. godina!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na https://www.radiokrizevci.hr  i 

to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 12. godina.  

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 26.travnja na redu je 520.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se …da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!

Večeras za vas u 520. emisiji ”Blues za vas” za vas će nastupiti: MIKE GULDIN, DAVID LUMSDEN. Slijedi moj TRIBUTE to DAVID “GUITAR SHORTY” KEARNEY (September 8, 1934 – April 20, 2022) 

Dalje ide prezentacija nominiranih po kategorijama za 43rd BLUES MUSIC AWARDS – najprestižniju glazbenu nagradu, kada je u pitanju blues glazba. Večeras prezentiram kategoriju  (BLUES ROCK ARTIST ) – BLUES  ROCK IZVOĐAČ: sa svih pet nominiranih : Joanne Shaw Taylor, Ana Popovic, Albert Castiglia, Tinsley Ellis i Tommy Castro.

Nadalje pred vama su: NIGHTHAWKS, MICK SIMPSON i  EDGAR WINTER Feat. JOE BONAMASSA. 

U rubrici HRVATSKE BLUES SCENA i večeras nam sviraju uživo BOK BLUES naši predstavnici HBSas  na ovogodišnjem 37th IBCu a prije svirke malo razgovaramo.

Najavljujem promociju zadnjeg albuma ”U momentu” Mićo i Mačke  u petak 29.4. imaju koncert u Routeu 66. Nudim vam kako su sjajno STEVE BAILEY Feat. MISSISSIPPI MacDONALD odsvirali SBW II. S nama je ponovu u emisiji ODIN … uvjerite se sami zašto ga je pogledalo preko 16.000 posjetilaca. 

Slijedi čista EKSKLUZIVA naime,.. Bosak & The Second Hand Band izvode dvije stvari s novog albuma ”Studio Session Live  From Sunday Studios” 

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:” United We Stand ” sa albuma ” Badder to the Bone”, koji je objavljen 23.ožujka 2022 preko E-H Records, a sve to potpisuje nevjerojatna ELIZA NEALS.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://www.radiokrizevci.hr 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak! 

Bok i čujemo se!Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!