Slovenski slikar poklonio sliku UDVDR povodom obilježavanja 27. godina od provođenja slavne VRO OLUJE

Na održanom streljačkom turniru ratnih veterana u Koprivnici ratni veterani iz “Območnog združenja veteranov vojne za Sloveniju -Šentjur” iznenadili su sve prisutne brojne hrvatske branitelje i goste na otvaranju turnira s prelijepim poklonom organizatoru turnira UDVDR ogranka Grada Koprivnice.
Član Območnog združenja veteranov vojne za Sloveniju, slovenski veteran i slikar MARTIN ČATER iz Šentjura izradio je povodom obilježavanja 27. godina od provođenja slavne Vojno redarstvena operacija OLUJA, prelijepu sliku hrvatskog vojnika očima kakvim ga je kao slovenski slikar i ratni veteran doživljavao te 1995.godine.
Autor slike Martin Čater osobno je uručio ispred slovenskih ratnih veterana umjetničku sliku predsjedniku veteranskog ogranka Koprivnica Zvonimiru Prepeliću.
Ova prelijepa slika od sada će krasiti ured UDVDR Podružnice Koprivničko- križevačke županije i ogranka Koprivnica te podsjećati na nezaboravno druženje sa slovenskim veteranima i brojnim braniteljskim ekipama na 9. Međunarodnom turniru ratnih veterana u streljaštvu OLUJA-95.

(UDVDR Kc-kž županije)

Pratite nas na društvenim mrežama!