Studenti Mario Moharić i Marijana Pleš osvojili prvo mjesto na natjecanju u ocjenjivanju goveda

Redoviti studenti preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda Mario Moharić (2. godina studija, usmjerenje Zootehnika) i Marijana Pleš (3. godina studija, usmjerenje Menadžment u poljoprivredi) osvojili su PRVO MJESTO u ocjenjivanju goveda na natjecanju koje je održano u subotu, 10. rujna na 29. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu za poljoprivredu, stočarstvo, gospodarstvo i obrtništvo u Gudovcu.

Prvo mjesto su osvojili u jakoj konkurenciji ispred studenata Agronomskog fakulteta u Zagrebu koji su osvojili 2. mjesto i studenata Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka s osvojenim 3. mjestom.

I ovo prvo mjesto studenata, još jedno u nizu uspješnih nastupa studenata VGUK na međunarodnim i nacionalnim natjecanjima u ocjenjivanju goveda, počev od izvrsnih rezultata na natjecanju u Parizu 2018. godine do ovogodišnjeg uspjeha na sajmu u Gudovcu, potvrda je višegodišnjeg kvalitetnog kontinuiranog rada sa studentima na podizanju njihove stručnosti i kompetencija u ovom segmentu stočarstva.

(Dr.sc. Dražen Čuklić, VGUK)

smart
smart
smart
smart
smart
Pratite nas na društvenim mrežama!