Tečaj slikanja za početnike na vinskoj cesti Križevci-Kalnik-Orehovec

Grad Križevci organizira tečaj slikanja za početnike na vinskoj cesti Križevci-Kalnik-Orehovec koji će se održati od ponedjeljka 3. listopada do subote 8. listopada 2022. godine, kroz ukupno 6 susreta u trajanju od 16 do 19 sati.
Tečaj će se organizirati na nekoliko lokacija na Vinskoj cesti Križevci-Kalnik-Orehovec, besplatan je za polaznike te su osigurani svi potrebni slikarski materijali, kao i prijevoz iz Križevaca na lokacije tečaja u okolici Križevaca.

Tečaj je namijenjen odraslim osobama koje žele savladati osnove slikanja, a obuhvatit će dvije tehnike slikanja – akrilik i pastel. Prijave se primaju na telefon 628-964 od 8 do 16 sati do petka 30. rujna.
Tečaj slikanja za početnike je dio projekta ”Cross-border wine routes 2”, sufinanciranog od strane Europske unije kroz Interreg V-A Program suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine.

Projekt ”Cross-border wine routes 2” je odobren za sufinanciranje od strane Europske unije u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. godine, a provode ga glavni korisnik Grad Križevci i projektni partner Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. u razdoblju od 01.09.2020. godine do 31.08.2022. godine. Glavni cilj projekta je stvaranje prepoznatljive slike prekogranične regije Mađarska-Hrvatska kao vinske regije kroz daljnji razvoj, pozicioniranje i brendiranje postojećih vinskih cesta Križevci-Kalnik-Orehovec i Villány-Siklós, čime se osigurava porast njihove atraktivnosti i rast turističkih kapaciteta, radi generiranja porasta broja posjetitelja u regiji, produženja njihovog boravka i povećanja potrošnje, a njegova ukupna vrijednost iznosi 399.771,57 EUR.

(GradKriževci, pixabay)

Pratite nas na društvenim mrežama!