Konferencija povodom 9. Moto i biciklističkog druženja

Danas je 17. 04 2019. godine u prostorijama AMK Križevci u 10 sati, održana tiskovna konferencija povodom 9. Moto i biciklističkog druženja, a uvodno se obratio tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin koji je pozdravio sve okupljene te predstavio nazočne.

Predstavio je sponzore koji sudjeluju u ovom druženju, a to su: AMK Križevci, Grad Križevci, PP Križevci, Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata, Župa sv. Margarete Gornji Dubovec, Župnici Ivan Novak i Zvonimir Rogina, Atlantic grupa, Cedevita-Apatovec, Caffe bar Cris, Caffe bar Arthur, Caffe bar Arteria, Pivnica Tomislav Križevci i DVD Srednji Dubovec.

Konferenciji je prisustvovao zamjenik gradonačelnika grada Križevaca Danijel Šaško koji je ujedno dugogodišnji član te bivši predsjednik Biciklističkog kluba Križevci. Također je na konferenciji prisustvovao novi načelnik policijske postaje Križevci Ivan Pukec, župnik Župe Sv. Margarete u Gornjem Dubovcu, najbiciklist Branko Orejaš, Dražen Lučki, Vladimir Šegrt te gospodin Milan Berend koji vozi već duži niz godina. Nakon uvodnog govora tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin Prepustio je riječ zamjeniku gradonačelnika Danijelu Šašku koji je pozdravio okupljene te se obratio ispred križevačke udruge biciklista.
“Za početak nisam više predsjednik ali sam i dalje član Biciklističkog kluba Križevci koja od početka surađuje s AMK Križevci i mislim da imamo jako dobru suradnju na ovom druženju biciklista i motociklista. Mi smo ove godine odabrali dva najbiciklista ako i svake godine kada dodjeljujemo nagrade. Jedna od odabranih je Ivančica Stručić i gospodin Branko Orejaš. Nagrade ćemo dodijeliti prije polaska, nakon toga krećemo prema Dubovcu, to je jedna od lakših ruta koje smo imali, a imali smo svakakvih zadnjih osam godina. Očekujemo da će nas i lijepo vrijeme poslužiti i ove godine. Ako dopustite da se obratim i u ime Grada Križevaca, moram spomenuti kako grad Križevci i ove godine sponzorira dio nagrada, a ja ću se zahvaliti i ostalim sponzorima”.

Nakon govora zamjenika gradonačelnika Danijela Šaška obratio se i načelnik PP- križevci Ivan Pukec.

” PP-Kž će se i ove godine pozabaviti kao i proteklih godina da vas sigurno popratimo od početka do kraja vašeg odredišta, da se nikome ništa ne dogodi. Cilj nam je u suradnji s AMK križevci povećati prevenciju i zaštitu biciklista i motociklista. Svaka čast građanima i vozačima koji se pridržavaju pravila, te imaju zaštitnu opremu koja će u slučaju pada ili neke druge ozljede zaštiti život ili tijelo. I dalje se nadam da ćemo nastaviti s ovakvom pozitivnom praksom”. Tajnik AMK križevci Stjepan Peršin još je jednom pozvao sve motocikliste i bicikliste u devet sati na Uskrsni ponedjeljak na trg J.J. Strossmayera na zajedničko druženje.

Pratite nas na društvenim mrežama!