Konferencija Izazovi ženskog poduzetništva u HGK Županijskoj komori Koprivnica

Povodom Svjetskog dana ženskog poduzetništva HGK Županijska komora Koprivnica u suradnji s Klubom poslovnih žena Alfa, u četvrtak 16. svibnja, u prostorijama HGK ŽK Koprivnica organizira konferenciju o ženskom poduzetništvu.

Konferencija će početi u 12 sati pozdravnim govorom domaćina, predsjednika ŽK Koprivnica Marina Pucara, a na njoj će prisustvovati i župan Darko Koren, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, predsjednica Kluba poslovnih žena Alfa Sanja Pernjak i ravnateljica PORA Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić.

Na konferenciji će se održati i predavanja HZZ-a o mjeramasamozapošljavanja te predavanje trenerice Martine Trboglav Podvorac„Treba li sve biti savršeno“.

Tema panela ovogodišnje konferencije će biti  „Majčinstvo i/ilikarijera“, a  u diskusiji će sudjelovati uspješne poslovnežene i poduzetnice: direktorica marketinga u Podravki Marinka Akrap,direktorica RK Podravka Božica Palčić, odvjetnica iz ĐurđevcaZorica Franković, blogerica i mlada poduzetnica Dina Perković,vlasnica marketinške agencije iz Varaždina Ivana Ipša tepoduzetnica iz Koprivnice Martina Bedeković.

Konferencija je ključni događaj za promociju ženskog poduzetništva uKoprivničko-križevačkoj županiji i svake godine okupi stotinjakpoduzetnica, poslovnih žena i potencijalnih poduzetnica.

Konferencija se organizira u sklopu projekta Partnerstvo za sve 2,  afinanciranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Izvor:fotografije: HGK ŽK Koprivnica

Pratite nas na društvenim mrežama!