RKŽ predstavlja OPG – ove križevačkog kraja

Pokrećemo serijal o OPG – ovima našeg kraja

Poljoprivredaje jedna od ključnih grana hrvatskog gospodarstva.Koprivničko-križevačka županija, križevački kraj i okolneopćine zauzimaju značajno mjesto u Hrvatskoj posebno po stočarskojproizvodnji. Kako bi ukazali na značaj poljoprivrede, odnosnoproizvodnje hrane, odlučili smo na našem portalu posebno mjestodati upravo poljoprivredi, predstavljajući one koji danonoćno, bezradnog vremena i godišnjeg odmora, rade na svojim gospodarstvimastvarajući novu vrijednost – hranu koja je najpotrebnija.

U našoj rubrici “Predstavljamo OPG-e križevačkog kraja” predstavljat ćemo obiteljska poljoprivredna gospodarstva našeg kraja koja se bave ratarstvom, stočarstvom, voćarstvom i vinogradarstvom, povrćarstvom itd.

Zavređujuda ih posjetimo, da čujemo kako se nose s problemima upoljoprivredi, da kažu čemu bi posebno trebalo posvetiti pažnju,koji bi bili putevi rješavanja problema, kako razviti ruralnapodručja da sela ne opuste i da mladi nađu interes za ostanak usvom kraju.

Javljajtenam se i vi, da dođemo posjetiti vas ili vaše susjede, da napišemokoju riječ o tome čime se bavite. Rado ćemo to učiniti!

Pratite nas na društvenim mrežama!