PU KC-KC

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih devet kaznenih djela općeg kriminaliteta, jedno kazneno djelo organiziranog kriminaliteta, te dva kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno pet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je osam prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih tri prekršaja svađe i vike, prekršaj tučnjave, prekršaj davanja alkoholnih pića osobama pod utjecajem alkohola, prekršaj naročito drskog i nepristojnog ponašanja i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno devet osoba.
Zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskom natjecanju prijavljeno je sedam osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 11 prometnih nesreća, od kojih jedna prometna nesreća s poginulom osobom, jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i devet s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno je stradao vozač motocikla, a lakše je ozlijeđen pješak.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinskim objektima i požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 22.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečen je jedan maloljetnik mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!