Nogometna vikend događanja

Produženi vikend bio je obilježen nogometnim sportskim događanjima.

Pripremnu utakmicu su odigrali križevački nogometaši. Naime, NK Radnik Križevci otputovao je na gostovanje u Zabok kod NK Mladost koji igra 4. ligu kako bi s njima odmjerili snage. Domaći nogometaši su, nakon početnog naleta gostiju i vodstva od 0-1, ubrzo povratili snagu i bistru glavu te preokrenuli rezultat u svoju korist. 

Uslijedila su 3 gola domaćina za redom, zatim pogodak gostiju za 2-3 i povratak u utakmicu, ali na kraju je NK Mladost zaključio susret i rezultat još jednim pogotkom za konačnih 4-2. 

Nogometaši Radnika imat će prilike popraviti dojam na domaćem terenu pred svojom publikom i to već sutra u 18.00 sati na gradskom stadionu kada im u goste dolaze nogometaši NK Prigorje iz Žerjavinca. 

Sljedeći nogometni događaj bio je memorijal Miroslava Miklečića u organizaciji NK Hrvatski bojovnik iz Mokrica Miholečkih. Na memorijalu su nastupile četiri ekipe: 

Hrvatski Bojovnik, Ratar Miholec, Prigorje Sveti Petar Orehovec i  Mladost Veliki Raven.

Bojovnik je pokazao tko je “gazda” na domaćem terenu i uvjerljivo osvojio turnir pobjedivši u prvoj utakmici NK Ratar rezultatom 8-1, a zatim u finalnoj utakmici i NK Prigorje 4-0. Treće mjesto pripalo je NK Mladost koji je rezultatom 4-1 pobjedio NK Ratar. 

U sklopu memorijala odigrana je i prijateljska utakmica između domaćina turnira i nogometaša iz Sv. Ivana Žabna. Nogometni klub Tomislav Radnik iz Svetog Ivana Žabna pobijedio je u susretu NK Bojovnik minimalnim rezultatom od 0-1.

Pratite nas na društvenim mrežama!