Izložba “PLEH u Križevcima”

U petak u 19h u Galeriji K2 otvara se izložba “PLEH u Križevcima” umjetničke grupe PLEH iz Zagreba. U planiranju svog programa najčešće izravno lociraju predmet interesa, a zatim implementiraju performativne, akcione, instalacijske ili izložbene intervencije kao reference koje polaze od pojedinačnih umjetničkih interesa svakog člana PLEH-a. PLEH će se predstaviti izložbama u prostorima Galerije K2, Kina Kalnik i Podrumske dvorane Hrvatskog doma. U navedenim prostorima izložba će se moći razgledati u petak od 19h do 22h i u subotu od 18h do 20h.

U 22:30h u Klubu kulture održati će se koncert zagrebačkog post rock benda Beluga. Oni nisu još jedan tipičan post rock bend sa beskrajnim zvukovnim pejzažima, nego je ovo čvrsto, kompaktno, a na tu i tamo koju stvar se mogu oni divlji u srcu i pošteno razbacati. Bilo ih je u Mediki, Močvari, na još par mjesta izvan glavnog nam grada, a sad će se pojaviti i u Križevcima u sklopu SUFFesta.

Nakon koncerta, od 23h DJ Radamant provozati će publiku kroz razne stilove elektronske klupske glazbe. Iako potječe prvenstveno iz breaks-bass scene tipa breakbeat, d’n’b, dubstep, glitch hop te raznih fuzija navedenih stilova, istražuje i techno, techouse, bass-house te razne nedefinirane vrste i fuzije svih navedenih žanrova, pa možete očekivati vrlo zanimljiv DJ set.

Pratite nas na društvenim mrežama!