PU KC-KŽ

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježena su 43 kaznena djela, od kojih 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta, šest kaznenih djela zlouporabe droga, 19 kaznenih djela iz područja organiziranog kriminaliteta, sedam kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljena 21 osoba.
Razriješeno je šest kaznenih djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljene dvije osobe.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike, prekršaj tučnjave, prekršaj davanja pića pijanoj osobi i prekršaj drskog ponašanja.
Prekršajno je prijavljeno šest osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od kojih četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđena pješakinja i vozač osobnog automobila, a lakše je ozlijeđeno troje vozača osobnih automobila i šest putnika u osobnim automobilima.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 15.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!