U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih pet kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, četiri kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije, dva kaznena djela iz područja zlouporaba opojnih droga i dva kaznena djela iz područja sigurnosti cestovnog prometa.

Kazneno je prijavljeno 10 osoba. 

Razriješena su dva kaznena djela iz ranijih razdoblja iz područja općeg kriminaliteta, za koja su prijavljene dvije osobe. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su dva prekršaj narušavanja javnog reda i mira od kojih prekršaj tuče, svađe i vike i prekršaj držanja životinja bez nadzora.

Prekršajno su prijavljene dvije osobe.      

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od kojih četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i devet s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno četvero vozača osobnih automobila i putnica u osobnom automobilu.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinskim objektima. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 35.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!