U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, 17 prometnih nesreća i pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih 12 kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta, kazneno djelo iz područja maloljetničke delinkvencije i kazneno djelo iz područja kibernetike.  

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike, dva prekršaja držanja životinja bez nadzora i prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno šest osoba.   

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulom osobom, pet s ozlijeđenim osobama i 11 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno je stradao vozač motocikla, a lakše dvoje vozača osobnih automobila. Također, ozlijeđen je vozač mopeda, vozač bicikla, vozačica traktora i dvoje vozača osobnih automobila, za koje će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.  

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na prometnim sredstvima. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 34.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!