Dan zahvalnosti za plodove zemlje

I ove godine učenici Osnovne škole “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno su mnoštvom zanimljivih  i ukusnih aktivnosti zahvalili dragome Bogu za plodove zemlje.(…)

Učenici IV. razreda PŠ Čvrstec su u petak obilježili Dan kruha kroz Sat razrednika i Domaćinstvo sa učiteljicom Anamarijom Harmicar Puljiz. 

Izradili, ispekli i pojeli kiflice s domaćim džemom! Poručili su sljedeće: „Bilo je mljac!“

Dan kruha  obilježili su, zanimljivim su kreativnim uradcima te animirani od svoje vjeroučiteljice Ivane Pavlović Miklučić i učenici 3. razreda Pš Trema.

Učenici 4. razreda Pš Cirkvena, vođeni svojom učiteljicom Mirjanom Mrnjavčić, izradili su prigodni plakat i međusobno se podružili, počastivši se donesenim kiflicama i kolačima.

Dan zahvalnosti za plodove zemlje obilježili su i učenici 3.c razreda MŠ. Najprije su pročitali poučnu priču „Priča o kruhu i nogometu“ Tina Kolumbića. Zatim su slikali njima omiljene pekarske proizvode. Zajedno sa svojom učiteljicom Tatjanom Kopjar, na kraju su uredili stol jesenskim proizvodima i kolačima koje su učenici ukrasili.  

Učenici 2.c razreda MŠ, pod vodstvom učiteljice Nevenke Bajsić, pripremao je igrokaz „Kruh sa neba“ ali ga, zbog bolesti sudionika nisu bili u mogućnosti snimiti. S nestrpljenjem iščekujemo premijeru!

O.Š. “Grigor Vitez” Sveti Ivan Žabno, Autor: Vesna Benković

Pratite nas na društvenim mrežama!